Brug den samme rådgiver og fortsæt med en rådgiver, der kender dig og dine behov

Hvis du har haft en sag med en rådgiver du gerne vil bruge igen, behøver du ikke at oprette en ny sag som alle andre rådgivere behøver at byde på.

I stedet kan du oprette det vi kalder en "efterfølgende sag", hvor den rådgiver du har brugt i en nyligt afsluttet får eneret til at byde på din sag igen.

På den måde er du sikker på, at kun den rådgiver, som måske allerede kender din sag, eller som du selv kender, er den eneste der kan byde ind på din opgave.

Herfra modtager du på ny et fast tilbud fra din rådgiver og rådgiveren bliver gjort opmærksom på, at du har inviteret denne til at byde på opgaven alene.

Sådan gør du
Klik ind på den afsluttede sag med den rådgiver, du gerne vil invitere til opgaven.

Du finder en oversigt over dine lukkede sager ved at logge ind på dit sagsrum og klikke under "lukkede sager". Herfra skal du vælge den sag og tilhørende rådgiver som du ønsker at inviteret til at hjælpe ned din efterfølgende opgave.

Når du har klikket på sagen vil der under fanebladet "Generelt", være en knap, der hedder "Opret en efterfølgende sag".

Når du klikker på denne knap, vil du blive ledt over til et ny formular, hvor du skal beskrive din opgave på samme måde som når du oprettede din sag første gang.

Herefter skal du følge de skridt, der står anført på siden, hvorefter sagen vil være oprettet.

Rådgiveren vil hernæst modtage en besked om, at du har oprettet en opgave og vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du nogen problemer eller spørgmål undervejs, kan du altid skrive til hos på chatten.