Klik på "Opret sag" eller "Kom i gang"

Du opretter en sag ved at klikke på "opret sag" knappen på hjemmesiden. Du kan finde knappen flere steder eller klikke på knappen nedenfor:

Beskriv din opgave

Hernæst skal du udfylde vælge, hvorvidt du opretter din sag som privatperson eller som selskab. Hvis du opretter sagen på vegne af din virksomhed

Herefter skal du beskrive din opgave både med en kort overskrift og en præcis beskrivelse af hele din opgave.

Desto bedre du beskriver din opgave, desto bedre kan vi hjælpe dig med at give et så præcist og fyldestgørende tilbud som muligt.

Har du en kuponkode kan du taste den ind i det relevante felt.

Accepter handelsbetingelser og persondatabehandling
Hernæst skal du acceptere vores handelsbetingelser og at vi i forbindelsen med behandlingen af din sag må behandle dine personfølsomme oplysninger.

Du er altid berettiget til at vide hvilke data vi har på din profil og hvad vi bruger denne data til.

Vi ser din sag igennem
Efter du har oprettet din sag vil vores jurister i første omgang se sagen igennem. Herefter vil vi afhængigt af sagsbeskrivelsen måske ringe og stille nogle afklarende spørgsmål.

Herefter vil sagen blive lagt i udbud blandt de jurister, som er eksperter på dit din sagsområde.

Herefter vil du pr. mail modtage besked om når der kommer tilbud på din sag. Rådgiverne har i denne fase også mulighed for at stille afklarende spørgsmål inden de afgiver tilbud. Dette koster ikke noget og er alene ment som en mulighed for at rådgiverne har et så godt udgangspunkt som muligt for at kunne byde på din sag.